Giavalli Baardverzorging set

Zoals vele mannen met een baard kunnen beamen, is het netjes verzorgen van je baard tegenwoordig een absolute must. Steeds vaker zie je mannen die indruk maken met ontzagwekkende baarden. Dit lijkt misschien lastig te bereiken, maar we hebben goed nieuws: met onze producten is dit ook voor jou haalbaar! Om , is een goede baardverzorging van cruciaal belang. De Giavalli baardverzorging set bevat daarom alle producten die onmisbaar zijn bij het feilloos groomen en onderhouden van je baard.

Welke baard producten?

Om het mannen met een baard zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we de belangrijkste baardverzorgingsproducten samengevoegd in een complete set. Deze set bevat alle producten die jij nodig hebt bij het onderhouden van je baard. Daarmee is onze baard verzorging set de meest uitgebreide set op de markt en bevat de volgende baardproducten:

  • Baardolie (30 ml)
  • Baardbalsem (60 g)
  • Baardshampoo (100 ml)
  • Baardborstel
  • Dubbelzijdige baardkam
  • Unieke beard shaper
  • Roestvrijstalen schaar
  • Reistasje
  • Luxe bamboe kistje

Waarom kiezen voor de Giavalli baardverzorging set?

Onze baardverzorgingset is de meest uitgebreide en luxe set op de markt. De baardset bevat alle producten die je nodig hebt voor een optimale verzorging van jouw baard. Wil jij je baardgroei stimuleren? Onze baardverzorgingsset biedt de volgende voordelen:

✔️ Hoogwaardige kwaliteit producten op basis van natuurlijke ingrediënten.
✔️ De meest veelzijdige baardverzorging set op de markt.
✔️ Bevat alle producten die je nodig hebt om je baard perfect te kunnen verzorgen.
✔️ Producten zijn geschikt voor elk type baard: lang, kort dik of dun.
✔️ Inclusief bamboe kistje om je baardproducten netjes in te bewaren.

Baardverzorging set - Giavalli

Hoe baard verzorgen?

Op welke manier en in welke volgorde je onze baardproducten gebruikt is uiterst persoonlijk. Op basis van onze persoonlijke ervaring en ervaringen van onze klanten hebben we een voorbeeld baardroutine opgesteld. Deze ziet er als volgt uit:

1. Doe een beetje baardshampoo in je (natte) baard en maak deze vervolgens schoon onder de kraan of douche. 

2. Droog je baard af en breng deze in model met de baardkam. 

3. Voeg wat olie toe aan je baard en verdeel deze met de baardborstel. Over het algemeen raden wij 1-2 druppels aan voor een beginnende (of stoppelbaard) en 4-5 druppels voor langere baarden. 

4. Breng wat baardbalsem in je baard aan en breng je baard opnieuw in model met de baardborstel en eventueel de baardkam. 

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Voel jij je er na het lezen van dit artikel klaar voor om jouw baard naar het volgende level te tillen? Dan is onze baardverzorging set voor jou een uitstekende optie. De baardset bevat alle baard verzorging producten die je nodig hebt om je baard tot in perfectie te verzorgen. De Giavalli baard verzorging set is beschikbaar in onze webshop: www.giavalli.nl. Mocht je nog verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag.