Goede catering is belangrijk, maar ook goedkoop speelt een rol

Bij het organiseren van een verjaardag is het belangrijk om een goede cateringservice in armen te nemen. Ook als je graag een catering met kerst wilt, dan kan een goede kwaliteit van het eten een doorslaggevende factor zijn om jouw kerstfeest heerlijk onvergetelijk te maken.

Uitgebreid en goedkoop

Ben je op zoek naar een uitgebreid menu, maar wil je liever niet een ontzettend groot bedrag betalen dan ben je bij partyverhuur Dronten aan het juiste adres. Met deze cateraar haal je uitgebreide en een gevarieerde catering in huis. Zo kun je al een warm buffet bestellen voor maar € 27,50 p.p. Hiermee bestel je heerlijk gevarieerd eten. Van oma’s stoofpotje met een ontzettend mals stuk rundvlees tot zalmfilet met Hollandaise saus. Of ga je liever voor een ‘Oosters’ buffet en zit jij straks met jouw familie en vrienden lekker te smullen van nasi of bami en daarbij heerlijke in zoetzure saus gebakken procureurreepjes?

Gourmet schotels

Ook als je besloten hebt om met de familie tijdens de feestdagen lekker te gaan gourmetten kun je terecht bij de vertrouwde cateraar. Met verschillende gourmetschotels waaruit je kunt kiezen krijg je verschillende soorten vlees. Biefstukjes, kipfilet, shoarma…Ieder onmisbaar stukje vlees staat met deze gourmetschotel snel en gemakkelijk op de tafel.

Natuurlijk is vlees niet het enige wat bij de gourmetschotel meekomt want een stukje vlees is lekker, maar een salade hoort er natuurlijk ook bij! De gourmetschotels dienen huzarensalades en eiersalades voor je op. Zelfs de sauzen ontbreken hier niet!

Koud buffet

Ook kun je natuurlijk kiezen voor een koud buffet. Een koud buffet heb je voor € 20,50 al in huis. In het koude buffet kun je een heerlijk samengesteld haringpalet vinden en huisgemaakte zalmsalade. Ook kun je kiezen voor een huisgemaakte kipvruchtensalade met kerriemayonaise of een varkensmedaillons in roomsaus die opgediend wordt met bospaddestoelen. Bij alle gourmetschotels en buffetten (behalve de Oosterse) wordt stokbrood en kruidenboter geserveerd.